Noutate la OZ, janta OZ 45 Aniversary

Pentru a 45 a aniversare, OZ lanseaza o reinterpretare contemporana a primei jante OZ numarul unu.

Nu toata lumea cunoaste istoria Atelierului de jante Italian si a fondatorilor sai, care au transformat o mica statie de alimentare cu combustibil in OZ, ei dand nastere unui brand capabil sa transforme lumea jantelor.
OZ a luat nastere in 1971 datorita lui Silvano Oselladore si Pietro Zen, doi prieteni apropiati care imparteau aceeasi pasiune pentru masini, carora le a fost destinat sa devina pionieri in automobilism, creand un brand si produse care vor dicta trendurile tehnice si de stil pe intreaga piata in urmatorii 45 de ani. Intorcandu ne in timp, in spatele statiei de alimentare din Rossano Veneto (provincie din Vicenza), in 1971, ideea pentru numarul unu, prima janta OZ, a devenit o realitate. Aceasta a fost construita pentru un Mini Cooper care participa la o cursa de masini locala. Janta a avut un success imediat intre pasionatii de curse de masini, suficient pentru a atrage atentia constructorilor auto si a convinge cei doi prieteni de potentialul pe care il are ideea lor.

Astfel a inceput povestea OZ.

45 de ani au trecut de la numarul unu, ani in care OZ a fost partener cu cei mai prestigiosi fabricanti de masini, in numeroase curse de masini alaturi de legendare echipe de curse.
In 2016 compania sarbatoreste a 45 a sa aniversare cu o reinterpretare contemporana a numarului unu, prima janta OZ. Astfel, Anniversary 45 are stilul retro tipic al anilor 70 pentru jantele de aliaj, imbinat cu tehnologiile contemporane. O janta de legenda pentru masini de legenda. 

Ca acum 45 de ani, Anniversary 45 este destinata legendarelor masini clasice, care starnesc emotii ca nimeni altele MINI si FIAT 500.

Anniversary 45 se prezinta in diametre de 17 si 18 inci pentru Mini (atat in 5 gauri pentru MY 2015 cat si 4 gauri pentru modelele anterioare) si pentru Fiat 500. Pot fi de asemenea, echipate vehicule cum ar fi VW New Beatle si Golf sau Citroen DS3. 

Anniversary 45 este disponibila in 3 finisari standard, Black Diamond Lip, Matt Titanium Black Diamond Lip, Race White Diamond Lip, cu capac rosu cu logo ul istoric OZ sau in versiunea mai larga vintage cromat. Optiunea OZ logo neagra va fi disponibila pentru ambele versiuni. Suplimentar pe langa gama larga de capace, ultima aparitie a familiei OZ, vine si cu oportunitatea pentru personalizare extrema, multumita programului myPersonal.

Proprietarii de Mini Cooper si One, Fiat 500 si 500 Abarth pot personalize jantele astfel incat sa se potriveasca cu culoarea masinii. Entuziastii pot selecta din 12 culori pentru Mini si 10 nuante pentru Fiat 500/ 500 Abarth.
Proiectul, denumit myPersonal, va fi lansat de companie la Salonul Auto de la Geneva pentru a marca inceperea unui an de festivitati si proiecte speciale.


Ca toate jantele OZ, ANNIVERSARY 45 este certificata TUV.
Jantele OZ sunt certificate si asigura o siguranta totala.

Pentru a afla mai multe despre lumea OZ consultati www.ozracing.ro