Despre noi

15 ani de experienta pe piata romaneasca si peste 40 ani de istorie a producatorilor de jante ce-i reprezentam onoreaza o carte de vizita de exceptie.

Experienta noastra, portofoliul de branduri echilibrat si pozitionarea multibrand si fair play pe piata, reprezinta succesul Boissigny Auto Distribution.

Cu o activitate dedicata importului si distributiei pe piata romaneasca a jantelor din aliaj dar si din otel si printr-o retea de parteneri bine reprezentata la nivel national, am reusit sa oferim clientilor nostri solutii, nefacind niciodata rabat de la calitate si siguranta; mai mult de atit fiind trend-setteri in domeniul furnizarii de informatie cu privire la piata de profil, tehnologii de fabricatie, omologari si teste de siguranta.

Cu prezente permanente la saloanele auto de profil ( participare la toate editiile SAB din 1999 pina in 2013 ) am reusit sa fim aproape de publicul larg prin produsele si noutatile expuse.

Prin cele 7 branduri de jante reprezentate oferim o gama foarte vasta de modele ce satisfac cererile in materie de design, tehnologie, finisare, performanta, dar si certificarea calitatii.

Branduri precum BBS si OZ RACING nu mai au nevoie de nici o prezentare, fiind singurii 2 producatori de jante europeni ce activeaza si in Formula 1.

Pe de alta parte Grupul german Borbet se detaseaza ca primul producatror de jante de prim montaj ( OEM ) din Europa, reusind sa ofere raportul calitate/pret cel mai bun de pe piata after market.

In citeva cuvinte 100% calitate.

Toate jantele din aliaj si otel comercializate de societatea noastra detin omologarea germana TUV.

Galerie foto