Despre Grup Borbet

Despre BORBET Gmbh

Peste 35 de ani in productia de jante, un secol de experienta in turnarea aliajelor.

In fiecare zi, milioane de conducători auto din intreaga lume, ruleaza pe jante Borbet !
De foarte multe ori fără să-și dea seama.Chiar daca de multe ori logo-ul jantei este reprezentat de un producator auto, Borbet este mindru pentru jantele din aliaj ușor de Inaltă calitate produse.


1.Borbet are o traditie in turnarea metalelor din 1881 iar a aluminiului din 1928, din 1977 concentrindu-se pe fabricarea de jante de aluminiu, ceea ce il detaseaza pe piata after-market prin calitatea si experienta dobindita.

2.Astfel Borbet fabrica jante recunoscute pentru rezistenta lor datorita tehnologiei de turnare la joasa presiune cu tratare termica, standard obligatoriu in industria de prim montaj (OEM), in comparatie cu majoritatea celorlalti producatori de jante after-market care folosesc turnarea gravitationala mai economica.
Urmare acestui know-how, Borbet a incheiat numeroase parteneriatele cu peste 30 producatori auto si o serie de 10 tuneri germani (Abt, Carlsson,AMG, Alpina, Brabus,etc).

3.Astazi, Borbet este cel mai mare fabricant din Europa, cu o capacitate de productie de 16 milioane jante anual si 3500 angajati, avind o cifra de afaceri anuala de peste 600 milioane euro, detinind n portofoliul sau after-market un numar de 59 modele de jante, cu dimensiuni de la 13 la 22.

4.Istoria si prezenta sa indelungata il pozitioneaza ca fiind producatorul german cu cel mai longeviv model de janta-modelul A se fabrica de peste 25 de ani

5.Borbet prin gama Basic si Premium acopera segmentel de buget si mediu insa satisface cu succes si cele mai exigente cerinte de calitate.

6.In ultimi ani, Grupul Borbet a fost premiat 3 ani la rind ca cel mai bun furnizor pe reteaua Premio Germania, retea ce apartine producatorului Goodyear, iar in 2011 cu titlul,, Best Brand de revista Theo Tuning in cadrul festivalului de tuning de la Bodonesee

7.Borbet detine omologarea germana TUV pentru toate modelele sale, standard minim obligatoriu cerut de industria de profil.


Galerie foto