Cariere profesionale.

Compania noastra are ca obiectiv dezvoltarea sa, drept urmare extinderea business-ului aduce noi oportunitati de angajare.


Activitatea noastra a luat fiinta in 1999 ca importator exclusiv si distribuitor la nivel national al marcilor de jante OZ, SPARCO, MSW, BORBET, BBS, MAGNETTO WHEELS aflate in portofoliul grupurilor OZ, MW din Italia, BORBET din Germania. Din anul 2005 activitatea se dezvolta si se creeaza o entitate specifica pe domeniul auto pe numele BOISSIGNY AUTO DISTRIBUTION SRL.

Avind in vedere domeniul in care activam, daca pasiunea, spiritul de teamplayer si cunostintele auto reprezinta modul tau de viata, ai avea sansa sa te alaturi echipei noastre de pasionati, in vederea unui post de operator vanzari pe call-center.Cautam o persoana tinara de sex feminin, proactiva si cu o formare profesionala orientata catre client, drept urmare iti asteptam cv-ul complet pe adresa info@jantealuminiu.ro

Mediu de lucru placut, show-room calduros, birouri si depozit clasa A in aceeasi locatie din Bd. Iuliu Maniu, sector 6, Bucuresti.
Participare la saloane auto de profil. Traininguri de specialitate.
Program de luni - vineri, intre orele 9 -17.30.


Iti multumim.