Despre antifurturi jante.Sicu - Sicurit - Sicustar

FARAD este primul producator european de antifurturi roti si este recunoscut pentru standardul inalt de calitate al produselor. Experienta si expertiza stau drept dovada urmare celor 35 de ani de colaborare cu peste 25 de constructori europeni de automobile.


Aceasta intreprindere familiala cu 150 de angajati produce, in propriile facilitati de 87 000 mp, accesorii destinate pietei auto de prima echipare cat si celor mai mari retele de distributie after-market din Europa. Aceste game de produse sunt comercializate sub numele de

SICU - gama entry level
SICURIT - gama de mijloc
SICUSTAR.- gama premium

In cadrul companiei, FARAD realizeaza toate operatiunile de productie (studiu, prototip, deformare la rece, fabricare, tratament termic, tratament de suprafata, pregatire finala). Aceasta productie integrata permite sa se atinga si sa se mentina un nivel exceptional de calitate si de flexibilitate, recunoscut de catre ansamblul clientelei. In egala masura, o activitate comerciala eficienta efectuata la nivel european permite anticiparea nevoilor pietei si conservarea avansului tehnologic al lui FARAD pentru piesele de securitate.

FARAD fabrica antifurturi de roti, suruburi, portbagaje de acoperis, deflectoare si capace de roata pentru ansamblul industriei automobile de prima echipare si accesorii OEM, cat si pentru fabricantii de jante de aliaj after-market.

Galerie foto