Despre Grup MW

Jantele din otel Magnetto Wheels (MW) - siguranta ta, produsele noastre.
Iata de ce ?


Despre MW Gianetti Ruote, lider de piata de roti din otel.
Grup fondat in 1948 - Your safety, our wheels.

Cu o capacitate de productie de peste 18 milioane roti pentru turisme si utilitare, jumatate de milion roti pentru
camioane, producatorul italian Gianetti Ruote este unul dintre cei mai importanti actori mondiali.

Gianetti Ruote este parte MW, divizie a Grupului CLN, dedicat integral proiectarii, productiei si comercializarii jantelor din otel cu o cifra anuala de peste 2 miliarde de euro. Activeaza ca un furnizor european de calibru al industriei automobilistice, cit si pe piata after market, garantind o atentie deosebita a calitatii, cu accent pe robustetea si lejeritatea produselor sale.


Facind parte din 1974 dintr-un grup leader in productia de otel, respectiv Arcelor Mittal, ofera o garantie in plus in ceea ce priveste selectivitatea materiei prime folosite.Aceasta permite totodata optimizarea resurselor si concentrarea pe investitii dedicate imbunatatirii proceselor de productie.

Din ianuarie 1996, Gianetti Ruote este certificata ISO 9001, iar din 1999 a obtinut si certificarea QS 9000, transformata ulterior in ISO/TS 16949.Din 2007 a fost acreditata si cu certificarea ISO14001.

Pe scurt in citeva cifre grupul italian din Torino se prezinta mai jos.

1.MW Gianetti face parte din Grupul CLN, unul din cele mai mari grupuri industriale europene producator de jante si componente auto fondat in 1948, cu 8500 angajati si filiale in peste 25 locatii.

2.MW Gianetti este furnizor prim montaj jante otel turisme si utilitare pentru 25 marci auto, cu o cifra afaceri de peste 1900 milioane euro, fiind intr-o crestere accentuata pe segmentul after-market.

3.MW Gianetti cu sediul principal in Torino produce si vinde anual peste 20 milioane jante din otel prin cele 6 unitati de productie din Europa.

4.MW/Gianetti este furnizor oficial Dacia/Renault.

5.MW Gianetti promoveaza o politica de vanzare exclusiva B2B, protejind partea de business adresata partenerilor sai (retailer-ului).

6.MW Gianetti detine in portofoliul sau after-market un numar de peste 400 referinte cu dimensiuni de la 13 la 17 de la Audi la Volvo.

7.MW Gianetti detine omologarea emisa de KBA ( Ministerul German de Transporturi ) pentru produsele sale, fiind partener DEKRA si TUV Austria.

Portofoliul de clienti cuprinde producatori auto din toata lumea, vehicule comerciale usoare si grele, motociclete.
Galerie foto