Parteneriat OZ - Smart Driving

Experimenteaza caii putere din gama Mini Countryman, Paceman si Cooper S, descarcati prin aliajele usoare marca OZ RACING.

Sub deviza siguranta un echilibru mental, te invitam la depasirea barierelor condusului uzual intr-un cadru organizat pentru a savura un curs de conducere defensiva incepind cu data de 7 martie pe pista AMCKART,


Alaturi de instructorii experimentati pe cele 3 modele de Mini vor fi angrenati si cei 3 protagonisiti din Italia pe nume OZ Allegerita HLT titanium tech, OZ Ultraleggera cristal titanium si OZ Superturismi GT matt black edition, care le vor face impreuna cu anvelopele UHP de la Michelin viata mai usoara calutilor putere de pe pista.

La fiecare intilnire, te vei bucura totodata de noile lansari de modele de jante pe 2014 de la OZ RACING.
Te asteptam sa descoperim impreuna limitele tale.

"Experience Mini Cooper S sau visul tau poate deveni realitate!

Ai posibilitatea de a fii la volanul unei masini Mini Cooper S (184 cp) alaturi de instructori calificati, care te vor ajuta sa inveti si sa te bucuri la MAXIM de performanta masinii.
Experiența ta incepe cu o teorie de pregatire după care timp de 15 minute poți efectua ture de pistă alături de un instructor profesionist care te va ajuta să descoperi placerea conducerii sportive in siguranta.

Si surprizele vor continua, intrucit nu peste mult timp se vor pregati sa ne insoteasca 2 modele 2014 de Mini Cooper S, iar din vara adrenalina va urca la maxim in compania gamei M power de la Bmw.

Mai multe detalii pentru rezervari pe www.smart-driving.eu.

Galerie foto