OZ la salonul international de la Geneva.

Crearea de produse excelente pentru personalizarea automobilelor, prin mentinerea unor promisiuni cum ar fi gustul italian, traditia in competitie, certificarea calitatii, reprezinta atuurile unui adevarat trend setter pe piata.


OZ s-a remarcat prin colaborarea cu designeri si tuneri celebri in diverse proiecte si prototipuri, ambii parteneri evidentiind setarea de curente si linii noi in piata automobilului..Printre parteneri amintim Franco Sbarro, Caparro, Giugiaro, Abarth.

OZ este ca un fir intreg intr-o tapiterie deasa a industriei auto italiene. Jantele OZ reprezinta Italia la nivel global in materie de gust, stil, moda, lux, arta si cultura.

Aceasta vocatie a devenit o alegere strategica vitala a companiei si este rezultatul unor studii amanuntite, efectuate cu scopul analizarii tendintelor pietii. Creativitate, inovatie si expertiza tehnica considerabila, temperate de gustul si stilul italian: aceasta este strategia invingatoare a echipei OZ.


Excelenta. Promisiunea OZ este de a oferi cea mai buna solutie in termeni de cercetare, tehnologie, design, calitate si valoare.

Traditie italiana. OZ este parte a istoriei industriei auto italiene. Jantele OZ reprezinta Italia la nivel global prin gust rafinat, stil, moda, lux, arta si cultura.

Experienta in curse. OZ este cel mai titrat brand de jante din lume. O expertiza pe care OZ a dezvoltat-o si pentru segmentul de business after-market.

100% calitate OZ. OZ produce doar produse certificate TUV, chiar si pentru pietele unde aceasta certificare nu este impusa. OZ este unul dintre putinii producatori de jante care foloseste masina de testat biaxiala LBF.

Galerie foto