OZ Hyper GT, o noua stea ultralight in cadrul colectiei OZ I-TECH.

Performanta HLT de la OZ inseamna lejeritate, rigiditate si rezistenta, cistigata in urma know-how-ului acumulat in competitiile auto.

OZ a transpus toata experienta sa in cursele GT3 intr-o noua janta: HyperGT HLT.

Cel mai adesea, alegerea unei jante pentru o masina reprezinta o parte a unui acord de estetica. Dar noi vrem sa facem ceva diferit si in plus. Astfel, am creeat HyperGT HLT. 

O noua abordare a jantelor de aliaj, un mostenitor autentic a zonei curselor de masini, si in mod specific a curselor GT, in cadrul carora OZ a setat standardul pentru multi ani. HyperGT HLT este o chintesenta a cunosterii tehnice obtinute de a lungul deceniilor de experienta in design, completate cu detalii si solutii tehnice din cultura curselor de masini. 

Janta rezultata exprima echilibrul perfect intre greutatea redusa, rigiditate si durabilitate, asa cum trebuie sa fie jantele de curse. Intr-adevar, faptul ca o janta sa aiba o greutate foarte mica nu este suficient. Cand vine vorba de performanta, o serie de alti parametrii care permit jantei sa performeze la cele mai inalte niveluri trebuie luati in consideratie. 

Formula magica pentru performanta este: rigiditatea pentru a face janta mai reactiva; greutatea usoara pentru o mai buna manevrare si puterea pentru a face fata stresului mecanic. Cand aceste trei elemente sunt intr-un echilibru perfect, atunci se ating performante de top, pe care numai HyperGT HLT le poate asigura.

Aplicatii disponibile din luna aprilie :


8x17'
8x18'
8x19', 8.5x19', 9x19', 9.5x19', 10x19'
8x20', 8.5x20', 9x20'


Janta monobloc in 10 spite duble, design GT series, ET-uri de la 25-52

Tehnologie de fabricatie : turnare la joasa presiune + tratament termic _ HLT 

Aliaje Al Si7 Mg

Caracteristici : flat, design concav, design concav adincit



Finisare : star graphite

Caracteristici : TPMS READY, RUN FLAT

Omologari : TUV, NADE, VIA, JWL


Ca toate produsele fabricate de producatorul italian OZ, jantele MSW detin omologarea germana TUV, prin testarea in regim de competitie auto. Pentru relatii, comenzi sau disponibilitate stoc, ne puteti contacta la 021 312 47 25 sau info@jantealuminiu.ro




Galerie foto