Montajul jantelor OZ, un test contracronometru

Denumita OMNIA, noua janta care inglobeaza toate trasaturile distinctive ale performantei OZ s-a nascut langa Venetia.

La inceputul anului 2014, inginerilor din laboratoarele OZ Tech Lab li s-a incredintat un proiect ambitios: sa proiecteze si sa creeze in Italia o janta care sa respecte standardele marcii in materie de design, tehnologie si calitate, dar care sa aiba un pret competitiv.

OMNIA, janta OZ destinata tuturor.

Cea mai buna alegere pentru soferii carora le plac masinile compacte - precum Audi A3, Ford Focus, Mercedes A-Class, Seat Toledo sau Volkswagen Golf VII, Omnia este 100% fabricata in Italia si reprezinta cheia care descatuseaza toate valorile performantei specifice universului OZ.

Datorita calitatii executiei si atentiei la detaliu investite in procesul de productie, noua janta isi ocupa locul ca membru cu drepturi depline al colectiei SPORT.

 
Cu ADN-ul perfectionat in competitiile auto, de la Formula 1 si pana la Campionatul Mondial de Raliuri, OZ Omnia este realizata cu tehnologii de top si la cele mai inalte standarde calitative specifice tuturor produselor marcii italiene.

Turnata intr-o singura bucata si caracterizata de un aspect sportiv cu 9 spite, Omnia ii confera masinii nu doar o linie mai atractiva si agresiva, dar asigura si raportul optim dintre greutatea redusa, rigiditate si rezistenta.
Alegerea aliajelor primare ale aluminiului, cultul auto Made in Italy, traditia in materie de design, caracteristicile performantei OZ se regasesc toate in conceptia noului model.

Atentia deosebita la detalii, cum ar fi inscriptia OZ Racing realizata din turnarea la joasa presiune, modul de fatetare si taiere sau finisarea de exceptie, toate acestea pozitioneaza Omnia ca o janta de calitate, creand oportunitatea de a face parte din lumea producatorului venetian fara a sacrifica ceva din esenta marcii.

Finisata in nuanta Grigio Corsa Bright, OZ Omnia este disponibila atat pe 17, cat si pe 18 inch, cu prindere exclusiv in 5 prezoane. 

Noua janta se bucura de certificarea TUV si porneste de la 190, respectiv 238 de euro - in functie de dimensiune.


Un scurt video de introducere a modelului amintit regasiti pe linkul de mai jos :