MSW 71, noutatea din colectia MSW Avantgarde

Ultima sosita in colectia MSW Avantgarde a fost conceputa ca o alternativa la jantele echipament original de producator (OEM) pentru vehicule cum ar fi Audi A3 si A4, Volksvagen Golf, Mercedes A Class, C Class si multe altele.

Design-ul agresiv si eficientizat al noului MSW 71 atrage imediat privirea si este memorabil. Pozitionate alternant cu gaurile de prindere, cele 5 spite duble pornesc subtiri in forma conica de la centru, devenind mai late pe toata lungimea spitei pana la marginea rotii. 

Aceasta permite spitelor sa faca o jonctiune fluida cu canalul, mentinand in acelasi timp liniile armonioase si puternice ale jantei. Usoara curbura la punctul de jumatate al spitelor creeaza senzatia de miscare imbunatatind aspectul de dinamism al jantei. MSW 71 este OE CAP READY, fiind astfel conceputa pentru a se potrivi pe prinderile originale de Volkswagen, Audi si chiar Ford.

Aplicatii disponibile din luna aprilie :

7.5x17'
8x18'
8x19'
8.5x19'



Janta monobloc in 5 spite duble, ET-uri de la 28-50

Finisari : gloss dark grey full polished si gloss black.


Caracteristici : TPMS READY, RUN FLAT

Omologari : TUV, NADE


Ca toate produsele fabricate de producatorul italian OZ, jantele MSW detin omologarea germana TUV, prin testarea in regim de competitie auto. Pentru relatii, comenzi sau disponibilitate stoc, ne puteti contacta la 021 312 47 25 sau info@jantealuminiu.ro

Galerie foto