MSW 28, varianta safety de iarna pentru gama Mercedes

Un model dinamic, agresiv si perfect pentru noile modele din gama Mercedes Benz.


Producatorul venetian OZ prezinta noul MSW 28, una dintre cele mai noi intrari in colectia AVANTGARDE. 
MSW 28 este destinata sa fie o alternativa valida la jantele de echipare standard, combinand detaliile tehnice si de stil pentru a obtine un aspect agresiv si diferit. 

Conceputa special pentru gama MB ( A/B/C/CLA/GLA/E/CLK/SLK klasse ) dar cu aplicatii tehnice extinse si pentru alte marci AUDI/VW/SKODA/MAZDA/FORD/HONDA/TOYOTA/HYUNDAI/, janta MSW 28 beneficiaza de 2 finisari, printre care Matt Dark Grey reprezinta cea dedicata in special sezonului de iarna, beneficiind de un strat de protectie adecvat intemperiilor din anotimpul rece.


Design-ul in 5 spite al lui MSW 28 confera un look dinamic masinii si o mare rezistenta jantei. 
Pentru a satisface nevoia crescuta de culori speciale personalizate, OZ a lansat noul MSW 28 in doua finisari: Matt Black Full Polished si Matt Dark Grey. 

A doua finisare este destinata in mod particular pentru sezonul cald si combina vopseaua Matt Black cu accentele diamond-cut. Finisarea Matt Dark Grey este alegerea corecta atat pentru sezonul rece cat si pentru cel cald. 

MSW 28 este disponibila ca model cu 5 gauri si diametre 16, 17 si 18,  fiind destinata in particular masinilor Mercedes Benz. MSW 28 are proprietatea OE CAP READY, ceea ce permite utilizarea emblemei originale Mercedes pe capacul jantei. 

Ca toate jantele OZ, MSW 28 este certificata TUV. Jantele OZ si MSW sunt certificate pentru a asigura o totala siguranta. 
Aflati mai multe despre lumea OZ pe www.ozracing.ro