Colectia Jante BBS Design Line

 • Jante BBS Design Line
 • Robustete, design clasic Y style, finisaje desavirsite, 100% made in Germany.

   

  Colectia Design Line ofera o gama de jante BBS la standarde tehnologice ce echivaleaza calitatea de prima echipare, la un raport pret competitiv.

  Turnare joasa presiune la 1,2 bari, tratament termic pentru stabilitatea aluminiului, inspectie cu raze X, optimizare a greutatii jantei.
  Aceasta reprezinta o alternativa de luat in seama pentru cei ce doresc un produs fiabil la cote de anduranta maxima si care se transpune intr-un design ce pastreaza totodata personalitatea masinii. 
  Jante BBS Design Line

Colectia Jante BBS Performance Line

 • Jante BBS Performance Line
 • Tehnologia flow-forming din motorsport.

  Eleganta atletica si design multispita tip racing. Cistigatorii iau totul sau nascuti pentru a invinge.Sunt sinonime care se reflecta in tehnologia de fabricatie a jantelor BBS Performance Line.

  Acolo unde fiecare gram conteaza, iar testele de anduranta depasesc orice limite.Aplicatii masini din gama medie, business si premium.

  O lista intreaga de victorii, care iti garanteaza o janta BBS in deplina siguranta pe sosele si iti ofera senzatii de pilot datorita greutatii mult reduse a masei nesuspendate, manevrabilitatea masinii cistiga teren.Pentru tehnicienii BBS, racingul inseamna pasiune sau mai mult decit atit, un angajament.

  Jante BBS Performance Line

Colectia Jante BBS Forged Line

 • Jante BBS Forged Line
 • Densitate maxima a materialului, greutate redusa la minim prin forjare.

  De la bun inceput, aliajele de aluminiu folosite la producerea jantelor forjate proveneau din Japonia.Aceasta reprezinta baza unui proces de forjare perfecta, ce contribuie la o precizie ridicata specifica standardelor cu care ne-a obisnuit BBS de-a lungul timpului, marturie fiind produsele de top elaborate pentru testul cel mai extrem, respectiv Formula 1.

   


  Jante BBS Forged Line