Conferinta Boissigny de la Predeal 14-15 martie

Informatii si noutati in direct de la OZ de 40 ani trend-setter pe piata mondiala a jantelor premium.

In luna martie a lui 2012 Boissigny Auto Distribution a organizat la Predeal prima Conferinta Nationala despre Tendinte pe Piata Jantelor din Romania.

Au fost prezenti cu mici exceptii, cei mai importanti clienti ai nostri din tara, cat si invitati de la principalii nostri furnizori italieni pe jante de aliaj ( Grupul OZ ) iar pentru otel (Magnetto Wheels din Torino ).

Desfasurata intr-un cadru montan hibernal si beneficiind de luxul si confortul Complexului Orizont din Predeal, conferinta a avut cate ceva din toate ingredientele unui eveniment de succes:

  • o prezenta nationala si internationala de cinci stele
  • o prezentare profesionala si pigmentata cu oaspeti neasteptati (campionul de raliuri George Grigorescu)
  • o cina cu mancare traditionala romaneasca si nu in ultimul rand, un show incendiar asigurat de un entertainer multi-talentat.

Prezentarea in sine, una complexa prin cei sapte speakeri romani si italieni, a avut o parte informationala, una tehnica, una de marketing si la final, o premiere gen Oscarul jantelor romanesti.

Mai trebuie adaugata si prezentarea de modele de jante noi, unde Grupul OZ a devenit dupa o indelunga experienta de peste 40 de ani un trend setter in materie de design, tehnologie, stil si siguranta, prezentare realizata atat pe standuri in interiorul hotelului cat si pe masini sport gen Range Rover Evoque, noul Audi A6 sau Audi Q3, in parcarea exterioara.

Totodata au fost punctate victoriile rasunatoare prin prezenta OZ pe 2011 in sfera competitionala, plecind de la Formula 1 cu Redbull Racing si Sebastian Vettel, WRC cu Sebastian Loeb, DTM si Le Mans.
Scuderia Ferrari reprezinta ultimul parteneriat de succes semnat cu producatorul venetian.

Evenimentul a fost un real succes si totodata un ' milestone pe teritoriul romanesc' pentru cei 40 de ani de OZ.

Galerie foto