Colectia de jante OZ 2013 lansata odata cu Ferrrari F12 Berlinetta.

Miercuri 06.02 2013 in show-room-ul Forza Rossa a fost lansat cel mai puternic bolid din istoria Ferrari.

Pe langa lansarea Ferrari F12 Berlineta si prezenta pilotului Giancarlo Fisichela, fanii si iubitorii fenomenului auto
au mai avut ocazia de a admira in premiera noile modele ale colectiei OZ Racing 2013.Colectia OZ cu numarul 43 a adus in prim plan noutati variate in materie de design, tehnologie si performanta, tentatia luxului find la ordinea zilei acasa la Ferrari, domeniu unde cei de la OZ exceleaza prin colaborarile cu Giugiaro, Pininfarina, Bertone, Spada.

Cele mai apreciate au fost : bineinteles, modelul pe 20 Mito Roso, model dedicat exclusiv Ferrari si janta de F1 sosita direct din paddok-ul italian.

Alaturi de aceste vedete au mai defilat Superforgiata, Formula HLT, Monaco HLT, Superturismo GT in noua finisare grigio corsa, Sahara 5/6, X5B, ultimele 2 modele produse sub umbrela activului brand OZ X LINE..

Participantii au regasit in cadrul evenimentului valori si simboluri ale Italiei ( OZ Racing precum si Scuderia Ferrari intrunesc cel mai bine inovatia, stilul si performantele Italiei )

Auditoriul prezent la eveniment a fost bine reprezentatat incepind cu presa, artisti, oameni de afaceri, personalitati, vedete, figuri mondene.

Aceste modele alaturi de celelalte noutati ale grupului OZ din colectiile MSW ( Motor Sport Wheels since 1985) si Sparco Wheels vin in intampinarea celor ce stiu si apreciaza designul, siguranta si calitatea jantelor produse de grupul italian.

Galerie foto