BORBET - furnizorul de jante premiat de Grupul VW.

Excelenta Borbet recunoscuta la Dresda.

Incă o dată, compania Volkswagen a inminat Grupului Borbet distinctia pentru cel mai bun furnizor la capitolul jante din aluminiu.La fabrica din sticla localizata in Dresda, decernarea a avut loc in compania a 150 de invitați din industria auto de profil , 21 de companii furnizoare avind această onoare. Borbet GmbH s-a dovedit de-a lungul anilor a fi un partener de incredere pentru compania Volkswagen, peste 35% din productie fiind dedicata grupului german.

Flexibilitate ridicată, calitate si optimizarea continuă a proceselor de producție au fost recunoscute prin acordarea acestui premiu.
Peter Borbet (randul din față, al doilea din stanga) a acceptat cu mandrie premiul in persoană. Onorat, a acceptat premiul in numele tuturor angajaților Borbet GmbH si recunoscand ca fiecare angajat este membru in familia Borbet. Fondatorul acestei companii a mulțumit apoi reprezentanților societății Volkswagen.

La baza realizarilor Grupului Borbet sta urmatorul principiu: "Succesul unei companii este rezultatul angajamentului oamenilor care vin acolo in fiecare zi pentru a da cea mai bună performanță. "

Incepand cu anul 2003, compania Volkswagen onoreaza cu Premiul Grupulului VAG acei furnizori care, prin calitate , promptitudine si seriozitate , s-au dovedit a fi parteneri de importanță strategică ai companiei. In special, aceasta include acele companii care contribuie in mod clar la obiectivul companiei Volkswagen declarat ca pana in 2018 sa fie in topul industriei automobilului.

Galerie foto