Schrader, liderul mondial in solutii TPMS.

Inovatia este in DNA-ul nostru.

Sub conceptul " innovation inside", Schrader a fost de mai bine de 165 de ani unul dintre pionierii inovatori in sfera industriala in ceea ce priveste valva si tehnologiile de detectie.De-a lungul istoriei sale, Schrader a furnizat solutii economice si practice pentru clientii sai, raspunzind prin mii de aplicatii ce opereaza in siguranta si cu eficienta.

Calitatea definita ca un scop.

La Schrader, calitatea inseamna lipsa defectelor.Mecanismele de asigurare a calitatii sunt prezente in fiecare stadiu al processului de productie in care sunt implicati salariati experimentat, cu o inalta pregatire.Calitatea si inovatia Schrader se regasesc in aplicatiile clientilor nostri de importanta majora, unde siguranta, performanta si precizia nu pot fi niciodata compromise.Astfel, fiecare produs Schrader parcurge o perioada de testare inainte de a parasi unitatea de productie.

Schrader astazi.

Schrader este un partener al inaltei tehnologii in industria automobilistica, aerospatiala, industria grea si cea after market.
Schrader are clienti in toata lumea iar elementul comun il reprezinta increderea acestora in utilizarea produselor in aplicatiile lor specifice:

- echipamente originale pentru automobile
- echipamente originale industriale
- inlocuire after-market