Colectia Jante OZ Racing

 • Jante OZ Racing
 • ADN-ul racingului.

  Traditia OZ in competitiile de raliu este adusa in strada, prin super-cunoscutele si super-vandutele Ultraleggera si Superturismo, adevarate simboluri in industria jantelor. Modelele Leggenda si Vitoria, nume predestinate, completeaza aceasta colectie unica, care reflecta seria incredibila de succese a jantelor OZ in Campionatul mondial de raliuri si Circuitul de la Le Mans. Noutatea o face finisare grigio corsa la supercunoscuta janta SUPERTURISMO GT , nemaiavand nevoie de nici o introducere. Alegerea ideala pentru cei ce vor sa faca un up grade tehnic si stilistic la o masina compacta gen Hyundai I20,I30, Lantra, Vw Golf VI, VII si Polo, Peugeot 208,308, Opel Corsa, noula Astra J, Fiesta, Focus sau Renault Clio si multe altele.

  Jante OZ Racing

Colectia jante OZ Via Veneto

 • jante OZ Via Veneto
 • Febra designului italian.

  Colectia aniversara, care marcheaza 40 de ani de excelenta si inovatie. Jante ce pot onora prezenta intr-un muzeu de arta moderna, si al caror design s-a facut remarcat prin farmecul seducator al stilului italian. Cu denumiri ce nu mai arunca nici un dubiu asupra originii lor (Italia 150, David, Quaranta), colectia Via Veneto se poate asocia cu mari branduri din peninsula cum ar fi Ferrari, Dolce&Gabbana, Versace, Via Montenapoleone, etc Un mijloc de a te scoate in fata cu alte cuvinte sau a te face remarcat in multime.Modele disponibile de la 16'' la 19'' exclusiv pentru turisme.

  jante OZ Via Veneto

Colectia jante OZ I-Tech

 • jante OZ I-Tech
 • Performanta pina la gram.

  Anduranta la cote maxime. Cele mai usoare jante din industrie, gratie in special folosirii tehnologiei flow forming - HLT (high light technology), derivata din Formula1.Virful tehnologic il reprezinta procesul de forjare a aluminiului dedicate in exclusivitate modelului cu nume predestinat Superforgiata.Greutate 7.9 kg pentru 8.5x19". Anul acesta (2013) divizia de cercetare si dezvoltare a OZ Tech Lab a reusit o creatie de exceptie prin noua janta OZ FORMULA HLT, inspirata la nivel de design si tehnologie cu cea a monopostului din F1; - Janta Formula HLT, disponibila pe diametrele 17, 18, 19 si 20, va fi oferita in finisarea Grigio Corsa.

  jante OZ I-Tech

Colectia jante OZ All Terrain

 • jante OZ All Terrain
 • Stil, tehnologie si robustete.

  Libertatea de a te simti liber si in siguranta si la cel mai ridicat standard.Masinile de teren si SUV-urile de oras au colectia lor dedicata si aici intalnim adevarate opere de arta din punct de vedere al designului si tehnologiei.Se remarca consacratele Cortina si Versilia in cele 2 finisaje, Sardegna sau noul model Monaco , fiind prima janta dedicata SUV-urilor ce beneficiaza de tratament HLT.Tehnologia HLT ( high light technology ) joaca si aici un rol important prin conferirea robustetii si andurantei necesare preluarii de catre jante a unui cuplu motor deosebit de puternic, dar si o greutate finala a jantei mult redusa pentru protejarea anvelopelor si cresterea performantelor masinii.

  jante OZ All Terrain

Colectia jante OZ Top Class

 • jante OZ Top Class
 • Tentatia luxului.

  Jante modulare de lux pentru supercaruri ca Ferrari, Maserati, Porsche si altele, colectia Top Class inseamna performanta personalizata pentru clientii cei mai exigenti.

  Modularitatea jantelor permite inlocuirea sau personalizarea inelului de inox sau a fetei exterioare a jantei, dupa preferinta posesorului de asemenea bijuterii ale soselelor.

  jante OZ Top Class