Noul OZ X5B isi face aparitia in Romania.

Noul membru al colectiei X LINE, OZ X5B se remarca printr-un design deschis si sportiv. Disponibilitate de la 16" la 19".


OZ rămane loial conceptului Xline, un rezervor de inspiraţie, stiluri şi modele care se adaptează perfect oricărui tip de maşină şi care oferă posibilitatea de a se juca cu caracterul fiecăreia prin personalizarea imaginii maşinii dumneavoastră.

Modelul X5B a luat naştere urmare aceastei fuziune, dintre stil şi tehnologie. Denumirea acestei vine de la acronimul care descrie cele mai remarcabile trăsături: X de la Xline şi 5B de la cinci spiţe duble care o definesc

Xline X5B, concepută de inginerii de la OZ Tech Lab este o jantă compactă turnată in ALSI7 Mg şi oferă un echilibru perfect intre luminozitate şi rezistenţă

S-au depus eforturi speciale in faza de design pentru a se asigura un nivel inalt de elasticitate şi rezistenţă la oboseala, toate de dragul unei siguranţe sporite - motto-ul pentru toate modelele proiectate şi produse de OZ.

Ca mai toate produsele OZ, modelul X5B, pentru a putea fi certificat TUV, a impus standarde de siguranţă şi mai severe decat cele pe care OZ le aplică la divizia de calitate şi testare, deşi autorităţile in materie de certificare nu cer.

X5B va atrage atenţia multora dintre cei mai pretenţioşi şoferi de la cel mai mic diametru, cum este cea de 16", pană la versiunea pe 19", interiorul concav o face perfectă pentru maşinile cu montaj diferit intre faţă şi spate, cum sunt Mercedes sau BMW.

X5B are o finisare Grafit mat - diamond cut: o combinaţie care oferă un joc de lumini şi umbre care se potriveşte ideal modelelor pline de energie de la Golf, BMW- seriile 1 şi 3, Audi A4, Mercedes clasa A sau multe alte modele de clasă medie.

Noul model X5B este BMW OEM CAP READY cu alte cuvinte se poate inlocui uşor cu capacul original de BMW.

X5B poate fi găsit pe următoarele dimensiuni: 7x16", 7.5x17", 8X18", 8x19", 9x19"

Ca toate modele de la OZ şi acesta este certificat TUV.

Intotdeauna trebuie să ii cereţi comerciantului de jante un certificat de garanţie pentru jantele pe care le cumpăraţi; siguranţa este un lucru de care trebuie să fiţi mereu siguri!

Pentru mai multe detalii cu privire la preturi click aici!

Galerie foto