Noua janta MSW CROSS OVER este acum disponibila in premiera.

Forma in X a celor 5 spite duble care te scoate in evidenta din traficul cotidian.Destinata pentru mini SUV-uri si city cross-over-e, noul model imbraca intr-o nota excentrica cele mai vindute masini din gama compacta si medie.


Fiecare masina are janta cu designul sau unic. Aceasta este ceea ce a avut OZ in minte atunci cind a proiectat si creat noul model.
Asa cum si numele o recomanda, MSW Cross Over a fost conceputa ca o janta adaptata  unui model de masina foarte raspindit in Europa ultimilor ani.
Astfel de la Audi Q3-Q5, Bmw X1-X3, la asiaticele Hyundai IX35, Mazda CX-5,.Nissan Qashqai, Mitsubishi ASX, Outlander sau Toyota RAV4, MSW Cross Over reuseste cu succes sa imbine caracterul dinamic cu o personalitate evidenta, urmare designului exclusivist si finisajului adoptat.

La dimensiunile de la 17' in sus, MSW Cross Over imprima gamei de turisme premium Audi, Bmw si Mercedes un caracter sportiv agresiv, care denota un design realmente exclusivist.


Culoarea negru lucios pune in valoare forma in X speciala a celor 5 spițe, care traverseaza in apropiere de centrul jantei, creind un motiv in formă de stea, cu gravuri turnate. 

MSW dispune de OEM Cap ready, ca atare poate fi utilizat logo-ul original BMW. 

MSW CROSS OVER este disponibil doar in 5 prezoane in urmatoarele dimensiuni :

7x16 "
7,5 x17 "
8x18 "
8x19 "

La fel ca toate produsele fabricate de OZ, jantele MSW detin omologarea germana TUV.

Galerie foto