Promotie Borbet CA pentru Dacia Logan / Renault Clio / Megane 2

Calitate germana de prim montaj la un pret de exceptie, Borbet CA 6.5x15' 4x100 ET45 se promoveaza la doar 68 euro per bucata.


Colectia BASIC reuneste modele de jante cu design si finisare clasice fabricate pe dimensiuni uzuale de la 14" la 18" cu pretul cel mai competitiv de pe piata.Modelul de janta Borbet CA reuseste sa confere un caracter elegant masinii, prin lungimea spitelor si jocurile de lumini ce se reflecta in spitele usor scobite.

Calitatea de prima echipare este evidenta si la aceasta gama foarte accesibila, urmare folosorbeirii unor tehnologii superioare, respectiv turnarea la joasa presiune insotita de tratament termic, reputatia Borbet din industria auto nelasind loc la interpretari.

Cu o productie de peste 18 milioane de jante anual, Borbet se remarca ca cel mai mare fabricant din Europa de jante produse la standarde OEM.( prim montaj )

Ca o recunoastere a excelentei in afaceri, Borbet este prezent in catalogul german " Top branduri germane de succes " alaturi de marci precum BMW, Adidas, Rimowa, Allianz, Deutsche Bank, TUV Sud, Siemens, Miele, Peek & Cloppenburg, etc.

Toate jantele Borbet detin omologarea germana TUV.


Mai multe detalii in ceea ce priveste procesul de fabricatie :


Galerie foto