Despre Grup OZ. Design italian, traditie, racing, performanta, siguranta.

41 ani de excelenta in productia de jante, 27 ani in Formula 1, 20 ani in WRC.


1.OZ este cel mai premiat si dinamic producator de jante de aliaj pentru competitiile auto ( campioni mondial in Formula 1, Rally WRC, DTM , Le Mans) avind in portofoliu peste 100 de trofee si premii de top.

2.OZ detine in colectia sa after market peste 70 modele de jante, in 25 finisari si peste 80000 aplicatii auto posibile.

3.OZ acopera toate segmentele de piata : premium, mediu, tuning si buget prin cele 4 branduri : OZ RACING, OZ XLINE, SPARCO WHEELS si MSW.

4.OZ detine in portofoliul sau, jante de inalta performanta ( usoare ) omologate TUV . (Ultraleggera, Allegerita HLT)

5.OZ detine parteneriate cu cei mai renumiti designeri auto (Bertone, Pininfarina, Giugiaro, Sbarro, Caparo) fiind considerat brandul cel mai copiat, si totodata un trend seter in lumea jantelor.

6.OZ promoveaza o politica de vanzare exclusiva B2B, creind o oportunitate de business pentru partenerii sai (reteaua de retaill).

7.OZ ofera un marketing la inalt nivel prin suportul partenerilor sai din competitiile auto (echipele si pilotii din Formula 1, WRC, Le Mans, etc).

8.OZ dezvolta procesul de productie folosind toate tehnologiile principale.(turnare, flow forming si forjare)

9.OZ este singurul producator after-market ce testeaza anduranta si siguranta produsele sale in propriile laboratoare cu ajutorul masinii biaxiale LBF, simulind solicitarile de pe circuitul de la Nurburgring, test cu mult peste standardul de omologare TUV, prezent pe piata after market.Galerie foto